Contacte

La idea original de Portol.cat va sorgir de’n Pere Escafí que, degut a la mancança d’una publicació relacionada amb el nostre poble, va proposar la realització d’una revista a Pep mosso de l’associació de veïnats. A partir d’aquí, aquesta idea va ser proposada a un grup de persones de diferents àmbits del poble que s’engrescaren, dedicant part del seu temps lliure en la creació d’aquesta revista digital.

Animam i apreciam que el poble participi de manera activa enviant idees o articles per publicar a l’adreça electrònica portolans@gmail.com o bé escrivint comentaris dels articles que es van publicant. Així, es demana que els comentaris siguin del tot respectuosos i evitant en tot moment comentaris ofensius o de mal gust amb persones o entitats. Des de portol.cat volem donar a conèixer que els escrits publicats expressaran, únicament, l’opinió dels seus autors, els quals es fan responsables del contingut i per aquest motiu la redacció no s’identificarà necessàriament amb el contingut dels escrits publicats. Esperam la vostra col·laboració, fotos, i suggeriments per millorar la revista digital de Pòrtol. Desitjam que aquesta publicació vos sigui d’utilitat i serveixi com a punt d’unió entre tots els portolans.

contacteQualsevol iniciativa, idea, crítica o suggeriment el podeu adreçar al següent correu electrònic:

portolans@gmail.com

4 respostes a Contacte

 1. Benvolguts

  En primer lloc vull donar-vos la enhorabona per el blog que acabau de penjar e la xarxa anomenat “Portol el meu poble”, crec que es una eina molt interessant per donar coneixer al mon els valors d’aquest poble anomenat Portol.

  Som un portolà a temps parcial peró que m’agradaria participar en l’empresa que estau iniciant. Som un professor d’Història que actualment treballa a la inspecció educativa i que te certs uns coneixements del mon de la web que podria posar a la vostra disposició

  Si vos sembla be vos agrairia en diguesiu alguna cosa

  Una cordial salutacio de

  Joan Mas i Adrover

 2. Bon dia

  vaja una sorpresa trobar la web. M’agrada. A veure si entre tots els portolans la donam a conèixer.

  Salut a tots.

 3. Cati de Ca madò Porreta diu:

  Ara quan digui que som de Pòrtol i me diguin “de dónde ? Portals?” ja els podré dir: visita portol.cat!!!!!! PÒRTOL, ES MEU POBLE!!!
  Enhorabona per la iniciativa!
  Cati

 4. Inés de Ca madò Porreta diu:

  Desde s’illa germana de Menorca, vos vull donar tots es meus anims per seguir endevant amb aquest projecte.

  Perque encara que visqui des de fa 21 anys a n’es poble més polit de Menorca que és Es Castell, jo encara me sent molt portolana, I puc dir que Portol és es poble mes polit de Mallorca.

  “Portol, es meu poble”

  Inés Cañellas (de ca madò porreta)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*