Fira de Pòrtol: Greixonera

Benvolguts veïnats de Pòrtol i possibles expositors de la “fira de sa greixonera”:

Ens sap greu comunicar-vos que la fira està suspesa, molt a pesar nostre. A la primera reunió hi assistiren 21 persones interessades, a la segona nomes 11 i a les darreres hem estat entre quatre i sis assistents.
La idea pareixia bona, i molta gent ens haviem fet il·lusions en fer una fira digna. No tenguerem en compta, que la normativa municipal ens imposava unes normes en quan a assagurança, neteja i pagament de l’ocupació del carrers, que no podiem assumir uns voluntaris sense rebre ajudes de les institucions, i com que el pressupost amb el que comptavem era senzillament 0 € hem trobat que no podiem emprendre una tasca tan arriscada per a les nostre humils butxaques. No és que l’ajuntament no volgués col·laborar… ens varen oferir la participació de la policia local i tot el que calgués de la brigada de vies i obres i ho agraïm.
Però una fira com aquesta necessitava una forta promoció al mitjans de comunicació i amb això no ens podia ajudar ningú.
Sentim molt haver creat confusió entre vosaltres i esperem que la idea algun dia es pugui dur a terme amb el patrocini d’alguna o algunes empreses i institucions. (Pòrtol s’ho mereix).
Salutacions: La comissió organitzadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*